Partykungen sålt till brittiskt företag

Partyking AB, med varumärket Partykungen, säljs nu till det brittiska bolaget Amscan International. De tidigare ägarna blir kvar i bolaget.

Joel Svensson grundade Partykungen 2009 och har under många år samarbetat med brittiska Amscan International som levererat bland annat ballonger, festartiklar och maskeradkläder till företaget.

Nu tar man det hela ett steg till då Amscan köper det svenska bolaget.
– Detta är en stor och viktig affär för oss båda som ger Partykungen möjlighet att fortsätta expandera och växa tillsammans med nya starka ägare, säger Partykungens vd, Joel Svensson.

Svensson har drivit bolaget tillsammans med Jeff Jansson och de två ska fortsätta att hålla i driften under den nye ägaren.
– Partykungen är ett mycket starkt och välinvesterade varumärke i Norden. Det är en marknad där vi har minimal närvaro men länge haft förhoppningar om att expandera ytterligare inom, säger Joe Hennigan, Amscans vd.
– Joel och Jeff har byggt upp en spännande, dynamisk och professionellt driven verksamhet och vi kommer att arbeta med dem för att ytterligare utveckla Partykungens varumärke, samt produkt- och tjänsteerbjudande inom och utanför Norden, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil