Partykungen sålt till brittiskt företag

Partyking AB, med varumärket Partykungen, säljs nu till det brittiska bolaget Amscan International. De tidigare ägarna blir kvar i bolaget.

Joel Svensson grundade Partykungen 2009 och har under många år samarbetat med brittiska Amscan International som levererat bland annat ballonger, festartiklar och maskeradkläder till företaget.

Nu tar man det hela ett steg till då Amscan köper det svenska bolaget.
– Detta är en stor och viktig affär för oss båda som ger Partykungen möjlighet att fortsätta expandera och växa tillsammans med nya starka ägare, säger Partykungens vd, Joel Svensson.

Svensson har drivit bolaget tillsammans med Jeff Jansson och de två ska fortsätta att hålla i driften under den nye ägaren.
– Partykungen är ett mycket starkt och välinvesterade varumärke i Norden. Det är en marknad där vi har minimal närvaro men länge haft förhoppningar om att expandera ytterligare inom, säger Joe Hennigan, Amscans vd.
– Joel och Jeff har byggt upp en spännande, dynamisk och professionellt driven verksamhet och vi kommer att arbeta med dem för att ytterligare utveckla Partykungens varumärke, samt produkt- och tjänsteerbjudande inom och utanför Norden, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil