Partykungen sålt till brittiskt företag

Partyking AB, med varumärket Partykungen, säljs nu till det brittiska bolaget Amscan International. De tidigare ägarna blir kvar i bolaget.

Joel Svensson grundade Partykungen 2009 och har under många år samarbetat med brittiska Amscan International som levererat bland annat ballonger, festartiklar och maskeradkläder till företaget.

Nu tar man det hela ett steg till då Amscan köper det svenska bolaget.
– Detta är en stor och viktig affär för oss båda som ger Partykungen möjlighet att fortsätta expandera och växa tillsammans med nya starka ägare, säger Partykungens vd, Joel Svensson.

Svensson har drivit bolaget tillsammans med Jeff Jansson och de två ska fortsätta att hålla i driften under den nye ägaren.
– Partykungen är ett mycket starkt och välinvesterade varumärke i Norden. Det är en marknad där vi har minimal närvaro men länge haft förhoppningar om att expandera ytterligare inom, säger Joe Hennigan, Amscans vd.
– Joel och Jeff har byggt upp en spännande, dynamisk och professionellt driven verksamhet och vi kommer att arbeta med dem för att ytterligare utveckla Partykungens varumärke, samt produkt- och tjänsteerbjudande inom och utanför Norden, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil