Polisinsats på köpcentrum under söndagen

Arkivbild MostPhotos
Polisen i Malmö ryckte ut till köpcentrat Emporia i Malmö söndag eftermidag. Enligt Sydsvenskan på grund av någon typ av vapenlarm.

Polisen ryckte ut med ett större pådrag till köpcentrat Emporia i Malmö på söndagseftermiddagen. Det var enligt uppgift ingen fara för kunderna, skriver Sydsvenskan.

– Vi har varit på plats och gjort en kontroll i köpcentrat men det är inget som tyder på att det har varit någon fara eller liknande. Vi håller på med att avveckla insatsen nu, säger Filip Annas, presstalesperson vid polisens ledningscentral, till tidningen.

Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska polisen fått någon form av vapenlarm från platsen. 
Insatsstyrkan fanns på plats utanför köpcentrat men behövde aldrig agera.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil