Presenterar årets olika julnyheter

Foto Apotek Hjärtat
Nu har även Apotek hjärtat presenterat årets julnyheter och de finns tillgängliga från 31 oktober – julgodis, mörkrost och senap med smak av timjan…

Mörkrostat kaffe. Årets Senap med smak av timjan. Och två sorters julgodis med smakkombinationerna lakrits, vit choklad och blåbär respektive hallon och lakrits. 
Apotek Hjärtats traditionsenliga julsortiment med klassiska produkter som glöggkrydda, chokladmandlar och marmelad med smak av saffran och apelsin får även i år sällskap av några juliga nykomlingar. 

– Varje år kikar vi på spännande trender och nya smakkombinationer för att kunna erbjuda våra kunder roliga julnyheter. Vi har som tradition att kombinera våra återkommande julprodukter med några nykomlingar, vilket varje år inkluderar en ny smak av Årets Senap. Förra året blev vår senap med smak av calvados rosad i flera recensioner, och i år hoppas vi att den nya smaken av timjan blir ytterligare en storfavorit i hemmen, säger Linda Senning, produktchef på Apotek Hjärtat. 

Julsortimentet finns tillgängligt på apotekhjartat.se och på utvalda apotek från och med den 31 oktober 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil