Rekryterar 50 medarbetare inför sommaren

Foto Pressbild
Orkla i Eslöv, en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter, inleder rekryteringen av 50 säsongsarbetare inför årets gurksäsong. Den största livsmedelsanläggningen för Orkla Foods Sverige, belägen i Eslöv, kommer att anställa främst livsmedelsoperatörer men även truckförare för den intensiva perioden.

Gurksäsongen i Sverige är kort, bara under några veckor på sommaren, då hela årets konsumtion av inlagd gurka skördas och förbereds. Cirka 9 000 ton gurkprodukter förväntas tillagas under en period på cirka 10 veckor.

Stefan Olofsson, fabrikschef på Orkla Eslöv, betonar vikten av denna korta och intensiva period för att möta Sveriges behov av inlagd gurka. Han understryker också den speciella stämningen och teamkänslan som uppstår under gurksäsongen när nya kollegor sammanstrålar för att arbeta tillsammans.

Orkla Eslöv välkomnar sökande med tidigare erfarenhet inom livsmedelsindustrin, men uppmuntrar även personer som nyligen avslutat gymnasieutbildning och är intresserade av livsmedelsbranschen att söka.

Företaget, som producerar en mängd olika livsmedelsprodukter för varumärken som Felix och Anamma, har en lång tradition av gurkinläggning i Eslöv. Sedan tidigt 1870-tal har gurkinläggning varit en del av områdets livsmedelshistoria, och idag fortsätter Orklas anläggning i Eslöv att vara en av Europas största inom inläggning av konserverade grönsaker.

Orklas engagemang i att rekrytera för sommarens gurksäsong är en del av deras kontinuerliga strävan att säkerställa högkvalitativ produktion och möta konsumenternas behov av smakfulla och hållbara livsmedelsprodukter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil