Schysst käk kan bli Årets leverantör

Arkivbild, Foto Pressbild
Schysst käk är en av de tre finalisterna i kategorin Årets leverantör vid Dagligvarugalan 13 oktober och konkurrerar där med Tepe och Findus.

Nu står det klart att Schysst käk är en av finalisterna i kategorin Årets leverantör under årets dagligvarugala, inte minst genom att företaget slår på stora trumman för detta i en pressrelease.
Priset delas ut till företag som i påtaglig grad bidragit till att skapa mervärden för hela värdekedjan i handeln, från producent- till konsumentled. 

Vinnarna utses under Dagligvarugalan 13 oktober under galan i Stockhoms stadshus Blå hallen.
De två övriga leverantörer som är nominerade i kategorin är Tepe och Findus.

– Jag är så otroligt stolt. Hela teamet har gjort ett fantastiskt jobb det senaste året och vi slår nya rekord hela tiden, att bli nominerade i branschens finaste pris är fantastiskt och ett kvitto på att vi gör rätt saker varje dag, säger Amir Kherimand som grundat Schysst käk.

Juryns motivering för att nominera Schysst käk;
”Schysst käk är uppstickaren som på kort tid inte bara har lyckats med att ta kebaben från gatu­köket in i kundernas kylskåp utan också kunnat skapa och utveckla kategorin vidare. Inte minst inom det växtbaserade segmentet. 
Ett schysst företag med schyssta produkter för en schysst framtid: helt enkelt en schysst leverantör!”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil