Schysst käk kan bli Årets leverantör

Arkivbild, Foto Pressbild
Schysst käk är en av de tre finalisterna i kategorin Årets leverantör vid Dagligvarugalan 13 oktober och konkurrerar där med Tepe och Findus.

Nu står det klart att Schysst käk är en av finalisterna i kategorin Årets leverantör under årets dagligvarugala, inte minst genom att företaget slår på stora trumman för detta i en pressrelease.
Priset delas ut till företag som i påtaglig grad bidragit till att skapa mervärden för hela värdekedjan i handeln, från producent- till konsumentled. 

Vinnarna utses under Dagligvarugalan 13 oktober under galan i Stockhoms stadshus Blå hallen.
De två övriga leverantörer som är nominerade i kategorin är Tepe och Findus.

– Jag är så otroligt stolt. Hela teamet har gjort ett fantastiskt jobb det senaste året och vi slår nya rekord hela tiden, att bli nominerade i branschens finaste pris är fantastiskt och ett kvitto på att vi gör rätt saker varje dag, säger Amir Kherimand som grundat Schysst käk.

Juryns motivering för att nominera Schysst käk;
”Schysst käk är uppstickaren som på kort tid inte bara har lyckats med att ta kebaben från gatu­köket in i kundernas kylskåp utan också kunnat skapa och utveckla kategorin vidare. Inte minst inom det växtbaserade segmentet. 
Ett schysst företag med schyssta produkter för en schysst framtid: helt enkelt en schysst leverantör!”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil