Schysst käks grundare nominerade till pris

Schysst käks grundare Alex Kheirmand, Commercial manager och Amir Kheirmand, vd | Foto Pressbild
Amir och Alex Kheirmand, grundarna av Schysst käk, är nominerade till Årets företagare, ett pris som delas ut av organisationen Företagarna.

I år är Schysst käks grundare Amir och Alex Kheirmand nominerade till priset Årets företagare. 
Priset delas ut av Företagarna för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

—Wow! Vi är superglada över den här nomineringen. De senaste åren har vi och vårt team kämpat stenhårt för att ta ut Hemmakebaben till hela Sveriges middagsbord. Den här nomineringen är verkligen ett extra kvitto på att vi gör rätt saker, säger Amir Kheirmand, vd och medgrundare av Schysst käk 

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut sedan mitten av 1980-talet. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Den lokala finalen avgörs på galan Guldstänk i Västerås 16 mars. Juryns motivering för Amir och Alex Kheirmands nominering lyder:

”Innovativa Schysst käk, som drivs av bröderna Amir och Alex Kheirmand, har tagit Sverige med storm. Varumärket är ett av de snabbast växande i dagligvaruhandeln och med sina fokusområden: schysst framtid, schysst företagande och schyssta produkter är det en fröjd att följa företagets framgångar. Om tillväxttakten på 153% kan vi bara hojta: Schysst!”

De lokala vinnarna går vidare till regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. I oktober utses slutligen den nationella vinnaren under en gala i Stockholms stadshus. 
Bland tidigare vinnare finns bland annat Noel Abdayem, The Humble co och Richard Bergfors, Max Burgers.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil