Stopp för öl under matcherna på Qatar-VM

Illustration Butikstrender
Det blir ingen öl under matcherna vid fotbolls-VM i Qatar i november. Detta enligt handlingar som nyhetsbyrån Reuters tagit del av.

Finn fem fel är en populär lek och för den som intresserar sig för fotbolls-VM i Qatar börjar det fylla på.
Förutom det av många kritiserade beslutet att av diffusa anledningar lägga detta VM i ett av många kritiserat land som Qatar (1 fel, alltså) så har det underliga valet av värdland gjort att man får lägga fotbolls-VM i november (2 fel).

Att Sverige inte klarade att kvalificera sig till VM-slutspelet räknas också av många (3 fel) och nu kommer alltså beskedet att det inte blir någon öl under matcherna vid VM (4 fel, anser många).

De 1,2 miljoner fotbollsfans som väljer att åka till Qatar får finna sig i att det inte blir någon ölservering under matcherna.
Supportrarna får möjlighet att köpa öl utanför arenan före och efter match men inget under matcherna.

Det ska dock skapas en zon inne i Al Bidda-parken där det ska säljas alkohol, till tröst för de som anser att fotboll utan öl och annan alkohol är väldigt uselt (5:e felet i många andras ögon).
Dock ska de påminna sig och varandra om att det enligt lag i Qatar är förbjudet att vara berusad på allmän plats och att ett dylikt beteende faktiskt kan leda till fängelse.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil