Succé för Lindts invigning på Emporia

Foto Pressbild
En chokladälskares paradis har öppnat sina dörrar på Emporia. Den 21 mars välkomnades kunder till Lindts 146 kvadratmeter stora butik på plan 2 i det populära köpcentret. Med över 175 år av chokladkonst och förfining bakom sig har Lindt förtrollat smaklökarna världen över.

Sanna Holst, Head of Retail på Lindt & Sprüngli (Nordic), delar sin entusiasm för den nya etableringen: ”Emporia har varit av intresse för oss under många år och etableringen är viktig för att stärka vår position i södra Sverige. Vi har väntat på rätt tillfälle att etablera en butik och nu är det dags.”

Steen & Strøm fortsätter att lyfta Emporia till nya höjder, med 7,7 miljoner besökare årligen, och strävar efter att befästa positionen som södra Sveriges främsta shoppingdestination. Martin Lundquist, Center Manager på Emporia, delar sin entusiasm över Lindts ankomst: ”Lindt är ett starkt, etablerat varumärke och representerar ett segment som våra besökare efterfrågat, och vi är därför väldigt glada över deras etablering hos oss.”

Den stora anstormningen av kunder under invigningshelgen vittnar om Lindts välkomna närvaro i Emporias butiksmix. Ulrika Wigfors, butikschef på Lindt Emporia, uttrycker sin glädje över den fantastiska starten: ”Vi har haft en fantastiskt fin start i vår nya butik. Det är så roligt med alla nya härliga kunder som strömmar in och ser med spänning fram emot att få utvecklas tillsammans med Emporia.”

Med Lindts exklusiva sortiment och långa tradition av kvalitet och smakförnöjelse, lovar den nya butiken på Emporia att bli en favoritdestination för alla chokladälskare i regionen.

Foto Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil