Symboliskt när Kappahl flyttar inom Borlänge

Arkivbild, MostPhotos
Kappahl lämnar köpcentrumet Kupolen i Borlänge efter 27 år och flyttar till nya lokaler på handelsområdet Norra Backa i närheten.

Kupolen är en klassiker som köpcentrum i Borlänge och där har, bland många andra, Kappahl funnits i 27 år.
Nu lämnar man Kupolen och flyttar till nya lokaler på handelsområdet Norra Back i närheten.

Det är inte bara en flytt utan kan även ses som en kommentar i den diskussion som finns kring etableringar och överetablering av handelsområden och butiksytor i Borlänge.
Samtidigt pekar Kappahl på att man inte tycker att Kupolen i sig är lika attraktivt som köpcentrum längre.

– Då Kupolen har tappat många hyresgäster och kostnaderna för drift av köpcenter har ökat blir det nya alternativet bättre och mer tillgängligt för våra kunder, säger Johanna Flemström till Borlänge tidning. Samtidigt påpekar man at det finns fördelar med det nya läget.
– Vi utvärderar ständigt butikernas lägen och effektivitet, och nu har vi fått möjlighet att flytta till ett läge nära Ikea, med egen entré och goda parkeringsmöjligheter, säger Johanna Flemström som påpekar att kedjan är nöjd med tiden i Kupolen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil