Symboliskt när Kappahl flyttar inom Borlänge

Arkivbild, MostPhotos
Kappahl lämnar köpcentrumet Kupolen i Borlänge efter 27 år och flyttar till nya lokaler på handelsområdet Norra Backa i närheten.

Kupolen är en klassiker som köpcentrum i Borlänge och där har, bland många andra, Kappahl funnits i 27 år.
Nu lämnar man Kupolen och flyttar till nya lokaler på handelsområdet Norra Back i närheten.

Det är inte bara en flytt utan kan även ses som en kommentar i den diskussion som finns kring etableringar och överetablering av handelsområden och butiksytor i Borlänge.
Samtidigt pekar Kappahl på att man inte tycker att Kupolen i sig är lika attraktivt som köpcentrum längre.

– Då Kupolen har tappat många hyresgäster och kostnaderna för drift av köpcenter har ökat blir det nya alternativet bättre och mer tillgängligt för våra kunder, säger Johanna Flemström till Borlänge tidning. Samtidigt påpekar man at det finns fördelar med det nya läget.
– Vi utvärderar ständigt butikernas lägen och effektivitet, och nu har vi fått möjlighet att flytta till ett läge nära Ikea, med egen entré och goda parkeringsmöjligheter, säger Johanna Flemström som påpekar att kedjan är nöjd med tiden i Kupolen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil