Tekompaniet byter vd och satsar indiskt

Claes Mittjas och Håkan Kjellström | Foto Tekompaniet
Grundaren och vd:n Håkan Kjellström lämnar vd-posten hos Tekompaniet för att satsa på den indiska marknaden. Claes Mittjas ersätter.

Grundaren Håkan Kjellström släpper alltså vd-stolen hos sitt Tekompaniet och gör det för att satsa på den indiska marknaden för bolagets del.
Hans ersättare blir Claes Mittjas, nu vd för Medley som har bad och friskvårdsanläggningar.

Mittjas har tidigare arbetat bland annat för Alcro-Beckers, Hemglass och som  Sverige-chef Wine på V&S Vin och Sprit.

– Jag har jobbat mycket med konsumentprodukter så det är lite av min hemmaplan och te gillar jag. Tekompaniet känns som ett mycket välskött företag med bred kunskap, ett dedikerat team och med mycket stolthet. Jag tror och hoppas att med min erfarenhet och ledarstil, ska vi kunna utveckla bolaget ytterligare och ta nästa steg, kommenterar Claes Mittjas i ett pressmeddelande.

Håkan Kjellström ska nu ägna sig åt den indiska marknaden och lanseringen av det egna premiumvarumärket Life by Follis.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil