Triss i smakfulla nyheter

Foto Pressbild

Nu utökar God Morgon® sitt sortiment av eko- och kvalitetsjuicer med tre nya, uppfriskande och goda smaker.

God Morgon® Selected Blends består av noga utvalda juicer av hög kvalitet. Nu utökas sortimentet med två spännande smakkombinationer i begränsad upplaga, med bär och frukter som omsorgsfullt pressats direkt efter skörd.

God Morgon® Selected Mango & Raspberry är en juice med en balanserad blandning av exotisk mango och söta hallon med en bas av äpple. Söt och fräsch på samma gång med 100 procent noga utvalda frukter och bär som varsamt pressats för en uppfriskande smak.

God Morgon® Selected Orange & Ginger kombinerar favoriterna apelsin och ingefära på en bas av äpple och morot. Tillsammans utgör de en balanserad och spännande smakupplevelse, pressad av 100 procent noggrant utvalda råvaror.

God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb har en ljuvligt god smak som påminner om soliga sommardagar. Här kombineras friska äpplen med solmogna jordgubbar och rabarber – en härligt rosa juice som passar perfekt till sommarens alla frukostar och fikastunder!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil