Utsedd till ny vd och koncernchef

Simone Margulies | Foto Fond & Fond
Simone Margulies, för närvarande vd för Hemköpskedjan AB, har utsetts till ny vd och koncernchef för Axfood från den 15 augusti 2024. Efterträdande Klas Balkow, Margulies har arbetat inom Axfoodkoncernen i olika befattningar under åtta år och har varit medlem i koncernledningen i fyra år.

Med en gedigen erfarenhet inom dagligvaruhandeln och en stark kommersiell drivkraft ser Axfoods styrelseordförande, Thomas Ekman, Margulies som en idealisk kandidat att leda företaget in i framtiden.

Margulies själv ser fram emot att axla rollen som vd och koncernchef och betonar Axfoods enorma potential och kapacitet. Hon planerar att fortsätta utveckla affären och stödja de pågående utvecklingsprogrammen. Klas Balkow, nuvarande vd för Axfood, kommer att vara tillgänglig fram till slutet av 2024 för att säkerställa en smidig övergång till Margulies. Rekryteringen av Margulies efterträdare på Hemköpskedjan AB påbörjas omedelbart.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil