Vinner upphandling för ny fyraårsperiod

Örebros stadsvapen | Arkivbild MostPhotos
Arla vinner Örebro kommuns mejeriupphandling. Det handlar om ett fyraårigt avtal och ett värde av cirka 100 miljoner kronor, skriver företaget.

Bondeägda Arla vinner Örebros mejeriupphandling och fortsätter som leverantör till de största kommunala köken i Örebro och åtta närliggande kommuner, meddelar man.
Avtalet löper under fyra år och omfattar en årsvolym på runt 1 775 ton färska mejerivaror och matfett till ett totalt värde av cirka 100 miljoner kronor.

I förra veckan stod det klart att Örebro och de nio närliggande kommunerna Askersund, Hallsberg, Hällefors, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg och Ljusnarsberg har valt Arla som mejerileverantör.
Avtalet är helt nytt för Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora, medan resten av kommunerna har haft Arla som leverantör de senaste åren.

– Vi är så glada och stolta över att få fortsatt förtroende som leverantör, och att ytterligare fyra Närkekommuner nu valt att samarbeta med oss. De kommande fyra åren får närmare 400 storkök på förskolor, skolor och äldreboenden i länet färska mejeriprodukter från Arla, säger Christer Lundin, chef för Foodservice hos Arla.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil