Wayne´s fortsätter snabba expansionen

Foto Pressbild
Waynes Coffee fortsätter att bygga ut kedjan i snabb takt. Nu har man genomfört sin femte nyinvigning på ett halvår, den här gången i Bromma.

12 maj öppnade Waynes Coffee sitt nya kafé i Bromma sjukhus. Det var ännu en anhalt i den snabba expansionstakt man är inne i. Närmare bestämt var det den femte nyinvigningen det senaste halvåret. Nu har man cirka 160 kaféer i tio länder.
Sedan november 2022 har Waynes Coffee öppnat kaféer i PK-huset i centrala Stockholm, i Mörby centrum, i Köpenhamn och på Väla utanför Helsingborg.

Det nya kaféet i Bromma ligger i sjukhusets entré och riktar sig både mot besökare och mot det tusental anställda som har sjukhuset som arbetsplats.

– För oss på Waynes är detta en intressant och dynamisk miljö som har visat sig fungera väldigt väl med vårt koncept. Vi driver redan idag flera andra sjukhusnära kaféer, bland annat i Rosenlunds sjukhus och vid Nya Karolinska, säger Fredrik Holmstedt, vd på Waynes.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil