Whiskeyföretag släpper whiskeybulle idag

Hela Sverige bakar-vinnaren Linn Utbult | Foto Pressbild
Irländska whiskeytillverkaren Tullamore D.E.W. passar på att utnyttja Kanelbullens dag idag, 4 oktober, genom att släppa en whiskeybulle.

Det är whiskeyföretaget som hyrt in Hela Sverige bakar-vinnaren Linn Utbult för att marknadsföra sig i samband med Kanelbullens dag 4 oktober.
Det gör man genom ett recept på en speciell whiskeybulle.

Kanelbullens dag har funnits som marknadsföringstillfälle varje år sedan 1999 och firar det bakverk som faktiskt har anor ända från 1920-talet.

Linn Utbult som vunnit ”Hela Sverige bakar” har i år med sitt nya recept skapat en ny variant av kanelbullen, med en touch av whiskey. 
– En whiskeybulle är en perfekt mix av Sverige och Irland och ett bakverk som alla kan tycka om. Hemligheten bakom smakupplevelsen är, förutom massvis med smör och kärlek, även en ordentlig skvätt Tullamore D.E.W. i både fyllningen och sockerlagen, säger Linn Utbult.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil