Willys bygger en ny butik i Surahammar

Willys öppnar en till butik i Surahammar | FOTO: MICHAEL ERHARDSSON
Willys fortsätter att satsa på butiksnätet och nu handlar det om en ny och större butik i Surahammar. När den är invigningsklar är dock ännu oklart.

Willys har idag en butik Surahammar, på Enrisvägen, men planerar nu att flytta från den och bygga en ny affär intill väg 66 i Surahammar och i närheten av Coop.
Willys har köpt mark i området och nödvändiga beslut togs i Surahammars kommunstyrelse i måndags denna vecka.

– Vi ser potential att växa i Surahammar. Vi har en ganska liten och sliten lokal, säger kommunikationschefen Johanna Eurén till lokaltidningen, vlt.se.
Totalt har Willys köp 11 181 kvadratmetr mark men när man startar bygget är oklart och följaktligen även när butiken kan stå invigningsklar.

– Det kommer att bli en ny, fräsch butik och det är ett perfekt läge. Det känns jätteroligt att låsa den här affären. Området där borta växer och det är väldigt bra för kommunen. Det blir lite som Surahammars framsida, säger kommunstyrelsens ordförande Johanna Olofsson till vlt.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil