Willys omlokaliserar i Surahammar

Foto Pressbild
Nu är det klart med Willys flytt i Surahammar. Man lämnar nuvarande butik och öppnar i nybyggda lokaler. Byggstart blir i höst, enligt plan.

Det har varit på gång en tid, men nu är allt klart: Willys flyttar till nybyggda lokaler i Surahammar. 
Större yta och bra parkeringsmöjligheter innebär helt nya förutsättningar för att kunna erbjuda kunderna en modern Willys-butik. Byggstart planeras redan i höst.

Den nya butiken kommer att byggas i ett bra strategiskt läge cirka hundra meter bort från den nuvarande butiken, nära rondellen på Enbärsvägen, med ett bra skyltläge ut mot leden, skriver Willys.
Öppningen av butiken, 3 100 kvadratmeter stor, väntas preliminärt ske i början av 2025 ­– ett datum som nu är mer definitivt – och det första spadtaget tas efter sommaren i år.– Vi har en stor och trogen kundkrets i Surahammar, och med det nya läget och nya, moderna lokaler får vi nu väldigt bra förutsättningar för att erbjuda Surahammarborna en fin och modern matbutik. Det kommer bli ett positivt inslag och innebära att mer handel stannar kvar på orten, säger Heinz Möller, etableringschef hos Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil