Willys öppnar ny butik i Hyllinge

Foto Pressbild
Willy öppnar ytterligare en butik i nordvästra Skåne när man under 2023 eller 2024 satsar på en butik i Hyllinge i Åstorps kommun.

Willys bygger ut ytterligare i nordvästra Skåne och öppnar butik i Hyllinge i Åstorps kommun. 
Willys flyttar in i det tidigare Familia-huset, tillsammans med ett antal andra starka aktörer. 

Etableringen innebär cirka 50 nya arbetstillfällen och siktet är inställt på att butiken ska öppna under 2023-2024, skriver kedjan i en pressrelease.    

Burlöv, Klippan, Ramlösa, Hörby, Möllevångstorget och Västra Hamnen i Malmö – det är några exempel på nya Willys och Willys Hemma-butiker i Skåne som antingen nyligen har öppnat eller som kommer att öppna inom de närmaste åren. 
Willys bekräftar nu ytterligare en butiksetablering: i Hyllinge i Åstorps kommun öppnar en Willys-butik på cirka 3 200 kvadratmeter någon gång under 2023-2024.

Den nya butiken öppnar i västra delen av det tidigare Familia-huset, som under 2021 förvärvades av Julakoncernens fastighetsbolag G&K Blanks fastigheter. 
Fastigheten, där det tidigare har funnits ett köpcentrum, genomgår nu en omställning och Willys kommer att få sällskap i fastigheten av bland annat Jula och aktivitetscentrumet Busfabriken.   

– I tider med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande, med ett brett sortiment och mycket låga priser, mer relevant än någonsin och vi ser en stor efterfrågan på nya Willys-butiker. Därför är vi glada att kunna öppna en butik i Hyllinge, som har en lång tradition av att vara en destination man åker till för att handla. Butiken blir ett bra komplement till våra övriga butiker i Helsingborgsområdet, säger Heinz Möller, etableringschef för Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil