Willys öppnar ny butik på Råå i Helsingborg

Foto Pressbild
Willys-butiken på Hästhagsvägen i Helsingborg flyttar till nya lokaler i Hede på Råå. Flytten genomförs någon gång under hösten 2023.

Inom kort kommer Willys-butiken på Hästhagsvägen i Helsingborg att flytta till nya, efterlängtade lokaler på Landskronavägen på Råå, strax söder om den tidigare lokaliseringen, skriver Willys idag.
Den nya Willys-butiken, med en yta på 3 500 kvadratmeter, etableras på ett strategiskt läge i handelsområdet Hede och blir bland annat granne med en Coop-butik.

Butiken flyttas till befintliga lokaler som kommer att helrenoveras för att skapa en ny, modern och fräsch matbutik. 
Hyresvärd i den nya etableringen är Schroders, och lokalerna är väl lämpade för Willys koncept med prisvärd, bra och hållbar mat.

Förutom den omlokaliserade butiken i Helsingborg öppnar Willys inom en snar framtid även butiker i Hyllinge, Ramlösa och Klippan.
– Willys fortsätter att stärka sina positioner i nordvästra Skåne. I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil