Willys vill öppna butik i Emmaboda

Foto Pressbild
Willys planerar att etablera en ny butik i Emmaboda. Långtgående diskussioner pågår med fastighetsägaren, med målet att öppna en modern Willys-butik så snart som möjligt.

Willys har satt siktet på att öppna en ny butik i Emmaboda och är nu i intensiva samtal med fastighetsägaren MIMS Invest. Målet är att etablera en dagligvarubutik som följer Willys välkända koncept, vilket har gjort dem till Sveriges mest rekommenderade dagligvarukedja. Med sin affärsidé att erbjuda Sveriges billigaste matkasse och ett brett, varierat sortiment, syftar Willys till att erbjuda bra mat för alla.

Den nya butiken kommer att inredas enligt Willys senaste koncept, vilket innebär en modern och fräsch matbutik som fokuserar på prisvärd, bra och hållbar mat. Konceptet inkluderar även god tillgänglighet, bra parkeringsmöjligheter och smart e-handel för att möta kundernas behov.

­– Vi är väldigt glada över att det äntligen dykt upp en möjlighet att etablera sig i Emmaboda och känner tillförsikt i dialogen med MIMS Invest gällande etableringen i Emmaboda, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Butiken i Emmaboda kommer att bidra till att stärka Willys närvaro i regionen och ge invånarna tillgång till Willys prisvärda och varierade sortiment. Planeringen för butiken är i full gång och förhoppningen är att kunna öppna så snart som möjligt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil