Zeta lanserar små portionsburrata!

Foto Pressbild

Mini Burrata är en logisk följd av Zetas framgångssaga med burrata och burrata tryffel. Nu erbjuds Sveriges burrata-älskare små fina portionsostar, perfekta som antipasti eller förrätt!

Den krämiga konsistensen tillsammans med den fylliga smaken och lite syrliga eftersmaken är fantastiskt god. Burrata, som betyder smörig, har sitt ursprung i Apulien i södra Italien. Den består av ett skal av mozzarella-ostmassa, det som italienarna kallar pasta fillata, och innehåller krämig stracciatella, bestående av grädde och strimlad ostmassa. Burrata är med sin krämighet och lena textur en lite lyxigare mozzarella.

Zeta Mini-Burrata är tillverkad i Italien av italiensk mjölk och grädde och levereras i praktiskt tråg med mild saltlake. I varje förpackning ligger fyra små ostar á 50 gram. De passar var och en perfekt som serveringsportion, goda med en fruktig olivolja, svartpeppar och lite salt, men även på en rykande varm pinsa eller i bitar på en tomatsallad eller tillsammans med nygrillade persikor.

Zeta Mini Burrata säljs i 4-pack om totalt 200 g.

 Rek. butikspris: och kostar ca 69,90 kr

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil