Zeta lanserar små portionsburrata!

Foto Pressbild

Mini Burrata är en logisk följd av Zetas framgångssaga med burrata och burrata tryffel. Nu erbjuds Sveriges burrata-älskare små fina portionsostar, perfekta som antipasti eller förrätt!

Den krämiga konsistensen tillsammans med den fylliga smaken och lite syrliga eftersmaken är fantastiskt god. Burrata, som betyder smörig, har sitt ursprung i Apulien i södra Italien. Den består av ett skal av mozzarella-ostmassa, det som italienarna kallar pasta fillata, och innehåller krämig stracciatella, bestående av grädde och strimlad ostmassa. Burrata är med sin krämighet och lena textur en lite lyxigare mozzarella.

Zeta Mini-Burrata är tillverkad i Italien av italiensk mjölk och grädde och levereras i praktiskt tråg med mild saltlake. I varje förpackning ligger fyra små ostar á 50 gram. De passar var och en perfekt som serveringsportion, goda med en fruktig olivolja, svartpeppar och lite salt, men även på en rykande varm pinsa eller i bitar på en tomatsallad eller tillsammans med nygrillade persikor.

Zeta Mini Burrata säljs i 4-pack om totalt 200 g.

 Rek. butikspris: och kostar ca 69,90 kr

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil