25 för Naked juicebar och 15 för KFC nära

Naked juicebar genomför två nyetableringar | Foto MostPhotos
Naked juicebar genomför två nyetableringar och närmar sig 25. Samtidigt öppnar KFC sin 15:e restaurang i Sverige när man startar i Jönköping i höst.

Naked juicebar är konceptet som nyligen öppnade i Kista galleria i Stockholm och nu är på väg mot invigning vid Liljeholmstorget i samma stad.
Kedjan är nu på väg att nå delmålet 25 platser i Sverige vilket man passerar via Liljeholmstorget.

– Det är så roligt att äntligen få öppna i Kista och Liljeholmen, två ställen där vi haft en ambition och vilja att etablera länge. Vi vill komma närmare våra befintliga kunder och nå ut till ännu fler, kommenterar Cornelia Bogdon, etableringsansvarig för Naked juicebar, hos RS fastfood.


KFC öppnar sin 15:e svenska butik i Jönköping. | Foto MostPhotos


Samtidigt tar en annan kedja på sin 15:e svenska etablering.
Det handlar om den amerikanska snabbmatskedjan KFC som i höst öppnar i Jönköping.

KFC förklarade för några år sedan att man skulle sätta riktig fart på sin etablering i Sverige och på sikt ha fler än 100 restauranger av vilka 50 skulle vara klara under de närmaste fem åren.
Den takten har varit svår att hålla men efter att tidigare i år ha öppnat i Farsta och i Eskilstuna öppnar man alltså i höst i Jönköping och är då uppe i 15 svenska restauranger.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil