54 miljoner kr till cancerforskning

Tillsammans med kunderna har Ica-butikerna och Apotek hjärtat samlat in 54 miljoner kronor, varav 43 miljoner kronor från Ica och 11 miljoner kronor från Apotek hjärtat, till svensk cancerforskning i samband med Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, skriver man i en pressrelease. I år passerade Ica och Apotek hjärtat totalt 500 miljoner insamlade kronor till cancerforskningen sedan starten 2003. Ica har stöttat Cancerfonden sedan femtiotalet och Rosa bandet-kampanjen sedan den startades för 19 år sedan. I år bestod Icas rosa sortiment av allt från grönsaker till utvalda produkter för hem och kök. För varje såld produkt gick mellan 50 öre till 10 kronor oavkortat till Cancerfonden och svensk cancerforskning. – Jag känner mig så oerhört tacksam över det engagemang som Ica-butikerna och deras kunder visat i samband med årets Rosa bandet-kampanj. Många har det tufft ekonomiskt just nu men trots det så visar kunderna stor generositet även i år. Tillsammans gör vi stor skillnad, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. | Foto Pressbild
Icas och Apotek hjärtats insamling till Rosa bandet i år gav 54 miljoner kr till cancerforskning. Totalt har man nu samlat in över 500 miljoner kr.

Tillsammans med kunderna har Ica-butikerna och Apotek hjärtat samlat in 54 miljoner kronor, varav 43 miljoner kronor från Ica och 11 miljoner kronor från Apotek hjärtat, till svensk cancerforskning i samband med Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, skriver man i en pressrelease. 
I år passerade Ica och Apotek hjärtat totalt 500 miljoner insamlade kronor till cancerforskningen sedan starten 2003. 

Ica har stöttat Cancerfonden sedan femtiotalet och Rosa bandet-kampanjen sedan den startades för 19 år sedan. I år bestod Icas rosa sortiment av allt från grönsaker till utvalda produkter för hem och kök. För varje såld produkt gick mellan 50 öre till 10 kronor oavkortat till Cancerfonden och svensk cancerforskning.

– Jag känner mig så oerhört tacksam över det engagemang som Ica-butikerna och deras kunder visat i samband med årets Rosa bandet-kampanj. Många har det tufft ekonomiskt just nu men trots det så visar kunderna stor generositet även i år. Tillsammans gör vi stor skillnad, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil