54 miljoner kr till cancerforskning

Tillsammans med kunderna har Ica-butikerna och Apotek hjärtat samlat in 54 miljoner kronor, varav 43 miljoner kronor från Ica och 11 miljoner kronor från Apotek hjärtat, till svensk cancerforskning i samband med Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, skriver man i en pressrelease. I år passerade Ica och Apotek hjärtat totalt 500 miljoner insamlade kronor till cancerforskningen sedan starten 2003. Ica har stöttat Cancerfonden sedan femtiotalet och Rosa bandet-kampanjen sedan den startades för 19 år sedan. I år bestod Icas rosa sortiment av allt från grönsaker till utvalda produkter för hem och kök. För varje såld produkt gick mellan 50 öre till 10 kronor oavkortat till Cancerfonden och svensk cancerforskning. – Jag känner mig så oerhört tacksam över det engagemang som Ica-butikerna och deras kunder visat i samband med årets Rosa bandet-kampanj. Många har det tufft ekonomiskt just nu men trots det så visar kunderna stor generositet även i år. Tillsammans gör vi stor skillnad, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. | Foto Pressbild
Icas och Apotek hjärtats insamling till Rosa bandet i år gav 54 miljoner kr till cancerforskning. Totalt har man nu samlat in över 500 miljoner kr.

Tillsammans med kunderna har Ica-butikerna och Apotek hjärtat samlat in 54 miljoner kronor, varav 43 miljoner kronor från Ica och 11 miljoner kronor från Apotek hjärtat, till svensk cancerforskning i samband med Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, skriver man i en pressrelease. 
I år passerade Ica och Apotek hjärtat totalt 500 miljoner insamlade kronor till cancerforskningen sedan starten 2003. 

Ica har stöttat Cancerfonden sedan femtiotalet och Rosa bandet-kampanjen sedan den startades för 19 år sedan. I år bestod Icas rosa sortiment av allt från grönsaker till utvalda produkter för hem och kök. För varje såld produkt gick mellan 50 öre till 10 kronor oavkortat till Cancerfonden och svensk cancerforskning.

– Jag känner mig så oerhört tacksam över det engagemang som Ica-butikerna och deras kunder visat i samband med årets Rosa bandet-kampanj. Många har det tufft ekonomiskt just nu men trots det så visar kunderna stor generositet även i år. Tillsammans gör vi stor skillnad, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil