”Alla är jättepositiva” Bra drag i obemannat

Skärmdump www.24-sju.se
Obemannade livsmedelsbutiken 24Sju i värmländska Västra Ämtervik har fått en smakstart och en kundkrets på en stabil nivå.

Det var i oktober 2022 som obemannade butiken 24Sju öppnade i lilla Västra Ämtervik i Värmland.
Nu konstaterar lokaltidningen Fryksdalsbygden att butiken fått en bra och positiv start och en stabil kundkrets.

– Omsättningsmässigt har det ökat, det har varit positivt. Samtidigt har vi en lång väg kvar innan man kan säga att det är stabilt, och vi har knappt haft öppet i ett år. Så vi får se, säger butikens ägare Eddie Eurenius till tidningen.

– Det är tillräckligt med kunder, fler än vad vi trodde på från start. För vår del handlar det också mycket om att att försöka få upp snittköpet, folk behöver handla mer. Det är nästan viktigare än att få så många kunder som möjligt, säger han.

Eddie Eurenius berättar att man upplever väldigt lite svinn, men att det förekommer att varor försvinner från butiken.
– Men det är oftast ett ärligt misstag, har vi sett. Vi har haft lite problem i starten med inbrott och så, men det har ju inte att göra med att det är obemannat. Vi har haft stölder precis som vilken butik som helst som vi polisanmält och hanterat. Det är inte unikt på grund av att det är obemannat, säger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil