Apoteksgruppen internrekryterar vd

Erik Sjögren vd för Apoteksgruppen januari 2022
Erik Sjögren vd för Apoteksgruppen januari 2022 Foto: Maria Östlin
Erik Sjögren tar över som vd för Apoteksgruppen som därmed satsar på kontinuitet och interna lösningar i flera arbetsfält med en tydlig plan.

Erik Sjögren tar över som vd för Apoteksgruppen som därmed satsar på kontinuitet och interna lösningar i flera arbetsfält med en tydlig plan.

Apoteksgruppen byter vd och Tomas Kibildis lämnar därmed det vd-jobb han fick i mars 2020. Istället blir Kibildis vd för Eurovaistiné som mer konkret är Euroapothea-koncernens kedja i Litauen.

Hans nuvarande jobb som vd för Apoteksgruppen tar istället Erik Sjögren, i dagsläget försäljnings- och driftschef, över. 
Jag är glad att Erik Sjögren nu kan ta över rollen som vd. Han är redan väl insatt i vår verksamhet genom att ha haft ansvar för både försäljning och drift av våra fysiska apotek, säger Tomas Kibildis i en kommentar. 

Erik Sjögren kom till Apoteksgruppen sommaren 2019 9ch hade då mer än tio år inom Adidas bakom sig.
Apoteksgruppen har en stark företagskultur som har tagit oss långt redan. Jag är stolt över att få ta detta vidare med teamet och visa vad vi går för. Vi ser fortfarande många områden som vi kan förbättra gentemot våra kunder. För detta har vi en tydlig plan som vi satt under hösten. Detta ser jag fram emot att genomföra med teamet, är Sjögrens syn på saken.

Vd-skiftet i Apoteksgruppen genomförs under januari månad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil