Återkallar ICA Sandwich med Tomat & Mozzarella

Foto Ica
ICA har meddelat en återkallelse av produkten ICA Sandwich med Tomat & Mozzarella, 145 g, på grund av felaktig etikettmärkning. Produkten kan innehålla ICA Sandwich Skagenröra, vilket innebär att allergenen räkor inte är korrekt deklarerad på förpackningen. Denna återkallelse påverkar konsumenter som är allergiska mot räkor.

Åtgärder och kundinformation
”På ICA gör vi noggranna kvalitetskontroller av alla produkter vi sätter på marknaden. Produkten har felaktig etikett och kan innehålla ICA Sandwich Skagenröra med allergenen räkor som inte deklareras på förpackningen och det är viktigt att kunden får information om detta,” säger Lena Sparring, kvalitetschef ICA Sverige.

Vid återkallelsen stoppas produkterna i kassan och är inte möjliga att köpa. ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka den till den ICA-butik där den köptes. Kunderna kommer att få full återbetalning vid återlämning av produkten.

ICA ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat och arbetar för att säkerställa att liknande händelser inte inträffar i framtiden.

För ytterligare information, vänligen kontakta ICAs kundtjänst.

Produktinformation

  • Produkt: ICA Sandwich med Tomat & Mozzarella, 145 g
  • Bäst före-datum: 09-06-2024

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil