Atria slutför förvärvet av Gooh!

Foto Pressbild
I slutet av februari meddelades det att Atria Sweden förvärvat färdigmatsverksamheten Gooh! från Lantmännen Cerealia. Efter att affären nu har godkänts av relevanta myndigheter är förvärvet helt genomfört. Atria äger nu samtliga aktier i det nybildade bolaget Atria Gooh AB.

Samtliga 65 anställda fortsätter med sina roller i övergången till Atria.

Jarmo Lindholm, vd för Atria Sweden, uttrycker sin glädje över avslutandet av affären och ser fram emot att tillsammans med medarbetarna i Järna ta nästa steg i utvecklingen av Gooh!. För Atria representerar detta förvärv en strategisk och långsiktig satsning för att växa inom färdigmatkategorin.

Lantmännen har ägt Gooh! sedan starten på 2000-talet och har under denna tid byggt upp varumärket till att bli välkänt med höga marknadsandelar. Gooh! serverar idag cirka 5 miljoner rätter årligen via försäljningsställen över hela Sverige.

Jarmo Lindholm understryker det förtroende som Lantmännen har byggt upp för varumärket Gooh! och den kompetens som medarbetarna i Järna besitter. Han ser också stora möjligheter för Atria att ta ytterligare steg inom produktutveckling och erbjudande för den svenska marknaden med detta förvärv.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil