Bärta fortsätter jaga efter nytt kapital

Pia Qvarnström, Grundare Bärta | Foto Arkivbild, Pressbild
Foodtech-innovatören Bärta arbetar vidare med att dra in kapital till företaget. Siktet är inställt på 15 miljoner kr fram till och med 24 augusti.

Via Pepins och enskilda investerare raggar nu foodtech-bolaget Bärta nytt kapital med sikte på att få in 15 färska miljoner till företaget.
Ur Pepins nätverk har 400 medlemmar investerat i bolaget och de har nu tid på sig til 24 augusti sedan perioden att investera förlängts.

Efter förlängningen den 30 juni har investmentbolaget Kale United med entreprenören Måns Ullerstam bekräftat att man investerar ytterligare kapital i Bärta. 
Även Almi invest som sedan tidigare investerat 3 miljoner genom en konvertibel har beslutat sig för att investera ytterligare en halv miljon kronor.

Det nya kapitalet ska enligt Bärta användas för att öka marknadsföring och försäljningsarbetet, stärka team och organisation samt investera i produktionen för att få en högre kapacitet i den.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil