Billigast att köpa storpack på nätet

Foto MostPhotos
Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

Att ett företag som säljer snus på nätet kommer fram till att det är förmånligast att köpa snus på nätet är ingen högoddsare.
Att man låter göra en undersökning som ger samma resultat är ungefär lika överraskande.

Men där är vi när Snusbolaget nu låtit Norstat göra en kartläggning av vad snus kostar i olika butiker runt om i landet, utifrån uppgiften att snittpriset på snus ökat 24 procent på två år.

Norstat kommer fram till att det är dyrast att handla snus i närbutiker och billigast att köpa detsamma i större volymer på nätet.
– Många snusare handlar sin dosa där och då den tar slut. Att slinka in i närbutiken blir tusentals kronor dyrare på ett år jämfört med att planera sitt köp och handla online. Med tanke på att allt blir dyrare är det viktigt att handlare smartare, säger Markus Lindblad som är kommunikationschef hos Snusbolaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil