Coop-chef med i juryn för Årets medarbetare

Alexandra Berglund, chef HR & säkerhet på Coop butiker & stormarknader | Foto Pressbild
CBS personalchef Alexandra Berglund är en av ledamöterna i juryn för Årets medarbetare inom dagligvaruhandeln, som koras på gala i november.

Alexandra Berglund, chef HR & säkerhet på Coop butiker & stormarknader, har valts in i juryn för Årets medarbetare inom dagligvaruhandeln, meddelar Coop i en pressrelease. 
Vinnaren utses på Dagligvarugalan 16 november.

Årets medarbetare inom dagligvaruhandeln ska vara en person som utmärkt sig genom exceptionell service till butikens kunder och som stöttar, lyssnar och hjälper sina kollegor. 
Denna medarbetare bidrar både till bra stämning på arbetsplatsen och till butikens utveckling. I bedömningen kommer följande värden att vara viktiga:– Mötet med kunden i butik har stor påverkan på varumärket och är helt avgörande för att lyckas som aktör inom dagligvaruhandeln. Samtidigt som mötet bygger på alla mänskliga grundprinciper, är det är ett område som ständigt utvecklas i takt med kundernas förväntningar och skiftande beteendemönster, säger Alexandra Berglund. 

– Att ligga i framkant bygger på ett lagarbete som tar avstamp i rätt förutsättningar och rätt hanterat resulterar i engagerade och drivna medarbetare. Det är en ära och ska bli fantastiskt roligt att medverka i juryn och få förmånen att på nära håll studera alla duktiga medarbetare inom dagligvaruhandeln, och självfallet även att ta med mig inspiration tillbaka till oss på Coop, tillägger Alexandra Berglund.

Juryn utgörs i övrigt av Stefan Lidén, vd Next U Systems, Stina Senquist, HR-chef hos Ica, Charlotte Welin Zetterlund, HR-chef Hemköp, Helena Holmqvist, HR-chef Citygross, Helena Erlingsjö, HR-direktör Lidl, samt Mona Johansson, chefredaktör för Fri köpenskap.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil