Coop prissänker 100 favoriter till 10 mars

Marie Nygren vd Coop Sverige | Fotograf Magnus Sandberg
Coop sätter medlemmarnas plånböcker i fokus genom att prissänka cirka 100 favoritvaror till och med vecka 10. Åtgärden är en respons på det pågående ekonomiska klimatet.

Coop, en av Sveriges ledande livsmedelskedjor, intensifierar sitt engagemang för medlemmarna genom att genomföra omfattande prissänkningar på ett brett utbud av vardagsfavoriter. Åtgärden sträcker sig över veckorna 5-10 och omfattar produkter som bröd, kakor, köttprodukter, mejerivaror, frysvaror, torrvaror och ekologiska alternativ.

Ekonomiskt Klimat Kräver Åtgärder
Trots antydan om ljusare tider erkänner Coop att den ekonomiska utmaningen kvarstår för många. Prissänkningarna är en del av företagets engagemang för att bekämpa inflationen och underlätta medlemmarnas vardagsekonomi. Marie Nygren, VD för Coop Sverige, poängterar behovet av att arbeta gemensamt för att mildra de påfrestningar som det aktuella ekonomiska klimatet medför.

Breddning av Medlemsbasen
Coop har under de senaste 1,5 åren sett en betydande ökning av antalet medlemmar, där närmare 250 000 svenskar har anslutit sig till kedjan. Det långsiktiga engagemanget för attraktiva medlemspriser, ett hållbart sortiment och relevanta kampanjer har varit avgörande för att locka nya medlemmar. Introduktionen av initiativ som månadsbonus direkt i kassan och möjligheten att planera inköp i förväg har också bidragit till en förbättrad köpupplevelse.

Målinriktade Åtgärder för Medlemmarnas Välstånd
Utöver prissänkningarna presenterar Coop förbättringar som syftar till att ytterligare gynna medlemmarna. Månadsbonusen, som nu kan hämtas direkt i kassan, förväntas vara ett uppskattat tillskott till medlemsförmånerna och ytterligare förhöja köpupplevelsen vid besök i Coop-butikerna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil