Coop slår samman två affärsområden

Coop slår samman två affärsområden
Coop slår ihop två affärsområden och anser sig ta digitala steg framåt. Foto: Pressbild
Coop Sverige slår ihop affärsområdena Digital och IT till en ny avdelning som, inte helt överraskande, får namnet Digital & IT.

Coop Sverige slår ihop affärsområdena Digital och IT till en ny avdelning som, inte helt överraskande, får namnet Digital & IT.

Nu tar Coop Sverige nästa steg i sin digitala resa och slår ihop affärsområdena Digital och IT, anser företaget i en pressrelease där man även meddelar att den nya avdelningen får namnet Digital & IT och ska ledas av Lennart Byström.

– Vi har idag ett starkt digitalt erbjudande. De senaste åren har vi lanserat flera innovativa digitala tjänster och idag är vi en av pionjärerna i Sverige, konstaterar Marie Nygren som är tf vd för Coop Sverige.
– Samtidigt har vi kontinuerligt satsat på vår IT-infrastruktur, vilket öppnat upp möjligheter för oss att utveckla våra digitala färdigheter. Med den nya avdelningen Digital & IT tar vi nu nästa steg och ökar takten ytterligare, menar Nygren.

Avdelningen Digital & IT ger Coop möjligheten att snabbt möta behov som Coops medlemmar och kunder har på framtidens kundresa och digifysisk handel. Samtidigt stärks IT-förmågan och det skapas ett nav för en gemensam IT-struktur för hela Coop i Sverige, resonerar företaget i sin pressrelease.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Coops arbete med alla duktiga medarbetare. Vi har redan idag en ledarposition inom området och kommer att fortsätta arbeta med att utveckla och ta fram nya tjänster och lösningar som kommer att förstärka vårt erbjudande ytterligare både för medlemmar och kunder, men även för våra kolleger i butik, anser den nya avdelningens lika nye chef Lennart Byström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil