Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Arkivbild MostPhotos
Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

På onsdag, 29 november, är det dags för invigning av Hemköp Stockholm Stadshagen, som öppnar i helt nya lokaler intill Stadshagens tunnelbana.
Butiken är byggd med den senaste hållbara tekniken och de boende samt arbetsverksamma i området kan se fram emot en modern matbutik med mycket färskvaror.

Klockan 10.00 onsdag öppnas butiken, som ligger i det växande området kring Stadshagens tunnelbana. Nära butiken byggs just nu  160 lägenheter byggs.

− Äntligen öppnar vi och det känns underbart. Det är fantastiskt kul för mig och mina medarbetare och jag tror på det här läget så mycket. Det byggs väldigt mycket i området och det finns en hel del företag här, så jag vet att detta kommer bli riktigt bra, säger Tiina Koivisto, butikschef på Hemköp Stadshagen.

Det finns en manuell delikatess- och fiskavdelning samt en varmmatsbuffé.
− Med utbudet vi har kommer vi att tilltala alla kunder i området och med vår färdigmat samt sallads- och varmmatsbuffé kommer vi även tilltala lunchkunden, säger Tiina.

– Det är många som varit framme och frågat om när vi öppnar, så våra kunder är lika taggade som vi. Relationen med våra kunder är viktig och kombinationen av ett bra utbud och ett trevligt kundbemötande gör vårt jobb så roligt, säger Tiina Koivisto.

Fakta/Hemköp Stadshagen
Butikschef: Tiina Koivisto
Säljyta: 1100 kvm
Antal medarbetare: 25 st
Öppettider: 07.00–22.00 alla dagar

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil