Dags att lansera Spendrups Signatur

Foto MostPhotos
Den beskrivs som ”gyllene som en sommargryning”. Mer faktabaserat som ”en modern svensk premiumlager bryggd med hållbara metoder”.

Nu lanseras Spendrups Signatur – en modern ljus lager bryggd på svenskt kornmalt från Lantmännens odlingsprogram Klimat & natur. 
Nyheten kombinerar Spendrups 100-åriga erfarenhet av bryggarkonst och framtidens hållbara odlingsmetoder – med siktet inställt på att brygga för kommande generationer, skriver bryggeriet.
– Vi har samarbetat med Lantmännen i många år och är stolta över att nu fördjupa det samarbetet ytterligare. Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & natur, säger Spendrups koncernchef Fredrik Spendrup.

– Vår familj har bryggt öl i 100 år och vi vill såklart fortsätta göra det i minst hundra år till. Med hjälp av Klimat & natur-kornets minskade klimatpåverkan kan vi nu presentera ett öl som både är hållbart framställt och smakar väldigt gott. Ett öl som representerar Spendrups när vi är som allra bäst, sammanfattar Fredrik Spendrup.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil