Effektiv rengöringsduk för grovköket

Foto Pressbild
Tork presenterar sin senaste innovation för restaurangbranschen: Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk. Denna mångsidiga produkt erbjuder restaurangpersonal en effektiv lösning för att hantera envisa fläckar utan att kompromissa med ytor.

Restaurangmiljön präglas ofta av högt tempo och brist på tid. Med Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk kan personalen effektivt hantera städningen utan att behöva bekymra sig om repade ytor. Enligt en undersökning spenderar restaurangpersonal över hälften av sin tid på städning, och denna produkt syftar till att minska den bördan och öka produktiviteten.

En mer effektiv lösning
Den kombinerade skrubbförmågan och absorptionsförmågan hos Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk möjliggör en smidig och effektiv städning av restaurangutrymmen. Produkten är utformad för att vara användbar i både kök och serveringsområden och kan återanvändas upp till tio gånger, vilket minskar avfallsmängden och bidrar till en mer hållbar städprocess.

Kundnöjdhet och marknadsledarskap
Med lanseringen av denna innovativa produkt bekräftar Tork sitt engagemang för att erbjuda högkvalitativa och hållbara rengöringslösningar. Kundfeedbacken har varit positiv, med kommentarer om produkten som ”starkare än traditionella rengöringsdukar” och ”användbar för nästan allt”. Tork fortsätter att vara en ledande aktör på marknaden för rengöringsprodukter och strävar efter att möta behoven och kraven från restaurangbranschen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil