Fontana tar tillvara på feta

Fontana spillbitar feta 1 kg | Fotograf: Lina Adamo PR
När man skär fetaost i jämna block blir det ost över.Men det är precis dessa spillbitar som nu har blivit en egen produkt hos Fontana, i en praktisk 1-kilospåse tar de tillvara på dessa spillbitar och erbjuder konsumenter en prisvärd och smakrik lösning.

Fontana Feta Originalet Spillbitar är lika högkvalitativ som den vanliga Fontana Feta Originalet, men med den extra fördelen att bitarna redan är finfördelade och klara att använda. Fontanas VD, Loizos Papadopoulos, förklarar att i strävan efter att minska matsvinnet och erbjuda sina kunder bästa möjliga produkt, insåg de att en betydande mängd av deras goda fetaost inte användes. Därför skapade de denna smarta och praktiska produkt för att ta tillvara på osten på ett effektivt sätt.

Spillbitarna är perfekta för olika användningsområden, från att användas som topping på sallader eller pizza till att mixas till en röra eller blandas ner i gratänger och pastarätter. Trots den ojämna formen är smaken densamma som den Fontana är känd för, vilket gör det till ett utmärkt val för både hemmakockar och professionella kockar.

Denna nya produkt är inte bara bra för kunden utan också ett steg mot att minska matsvinnet och främja hållbarhetstänk. Istället för att osten går till spillo, blir den nu en prisvärd produkt som gör nytta i storkök och på restauranger. Fontana Feta Originalet Spillbitar är därmed ett utmärkt exempel på hur innovation och hållbarhet kan gå hand i hand för att skapa en bättre värld för oss alla.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil