Förnyad Hemköp Avesta Skogsbo öppnar

Hemköp Avesta Skogsbo Ledningsgrupp | Foto Pressbild
Efter en omfattande moderniseringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Avesta Skogsbo att visa upp sin förnyade butik för kunderna. Med en utökad yta på cirka 380 kvadratmeter och en helt ny förbutik är det en spännande förändring som väntar besökarna.

Den senaste ombyggnationen har resulterat i att Hemköp Avesta Skogsbo nu kan erbjuda sina kunder en butiksyta på nära 1100 kvadratmeter. Den nya förbutiken är ett av de mest iögonfallande tillskotten till den uppdaterade butiken.

Peter Bergvall, handlare på Hemköp Avesta Skogsbo, delar med sig av tankarna bakom ombyggnationen: ”Vi har strävat efter att vara smarta i vårt tillvägagångssätt denna gång. Genom att separera förbutiken till en egen lokal och flytta pantsektionen till entrén, vill vi göra det enklare för våra kunder att navigera i butiken.”

Förutom förbutiken och pantsektionen har även andra avdelningar genomgått betydande förbättringar. Kolonialavdelningen, frukt och grönt-avdelningen, brödavdelningen och färskvaruavdelningen har alla fått en ansiktslyftning.

”Vi har lyckats skapa en betydligt bättre flöde i butiken nu. Våra gångar är bredare och sortimentet är mer synligt för kunderna. Vi har särskilt satsat på frukt och grönt, där avdelningen nu är ommöblerad och dubbelt så stor som tidigare,” förklarar Peter Bergvall och tillägger: ”I brödavdelningen har vi anställt en person med bakgrunden från ett bageri för att säkerställa att vår bake-off möter kundens behov på bästa sätt. En stor nyhet är också att vi har införskaffat en helt ny disk för våra smörgåsar och smörgåstårtor samt flyttat salladsbaren till en mer optimal plats.”

Invigningen av den uppfräschade butiken äger rum på onsdagen den 20 mars och kommer att firas med flera roliga evenemang. Kunderna kan bland annat se fram emot smörgåstårta och andra överraskningar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil