Försäljningsrekord augusti för Convini

Mats Palmquis vd för Convini. | Foto Pressbild
Augusti 2022 blev en rekordmånad för Convini som ser en försäljningsökning på mer än 50 procent jämfört med augusti månad 2021.

Augusti 2022 blev en riktig rekordmånad för Convini med en försäljningsökning på över 50 procent jämfört med augusti 2021, berättar företaget i en pressrelease. 
Ett större intresse av att jobba på plats på kontoret samt ett förändrat konsumtionsmönster där fler söker prisvärda lunchalternativ bedöms ligga bakom den kraftigt ökade försäljningen, enligt samma källa. 

Augusti har historiskt varit en lugnare månad försäljningsmässigt för Convini eftersom många fortfarande har semester eller väljer att jobba på distans som en mjukstart inför hösten. 
Trots detta slår augustiförsäljningen för Convinis obemannade måltidsbutiker rekord och omsättningen ökade med över 50 procent jämfört med föregående år. 

Även i jämförelse med perioden före pandemin ligger försäljningen avsevärt högre. 
– Vi ser en tydlig trend att fler söker sig tillbaka till arbetsplatsen igen men den starka försäljningen i augusti verkar även bero på att många ser sig om efter mer prisvärda lunchalternativ på grund av det oroliga ekonomiska läget, säger Mats Palmquist som är vd för Convini.


Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil