Första dygnet runt och helt obemannade

Meta Persdotter | Foto Pressbild
När Coop tisdag öppnade Coop mini i Täby park innebar det premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik.

Nya Coop mini i Täby park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik, skriver Coop i en pressrelease. 
Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken, sammanfattar man.

Butiken på 30 kvadratmeter är tänkt som en service till kunder som önskar kompletteringshandla, handla något som ska konsumeras just nu eller till en måltid och ha tillgång till dagligvaror under dygnets alla timmar, påpekar Coop. 
Kunden får tillgång till butiken genom att installera Coops mobilapplikation Scan & Pay i sin telefon. Med appen öppnar kunden sedan butiken, skannar sina varor, betalar och går ut.–  Med Coop mini har vi möjlighet att snabbt etablera en butik i ett område som ännu inte har en livsmedelsbutik eller ligger långt från närmaste större butik. I Täby park är vi exempelvis först på plats och kan på detta sätt ge de nyinflyttade denna service, konstaterar Meta Persdotter som är vd för Coop butiker & stormarknader.

– Samtidigt tar vi ett steg fram i uppfattningen av vad, var, när och hur en livsmedelsbutik kan vara. Det här är en stor dag för oss på Coop och jag hoppas och tror att våra kunder är med oss och känner likadant, tillägger Persdotter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil