Grill och matsvinn kräver rätt portion

Nu inleds grillsäsongen och Hellofresh tipsar | Foto Pressbild
Nu inleds grillsäsongen och då tipsar tyska matkasseföretaget Hellofresh om de bästa sätten att grilla och samtidigt inte skapa matsvinn vid grillen.

För att bli en mästare vid grillen handlar idag inte endast om att tillreda råvaror till perfektion – det är minst lika viktigt att grilla och förbereda rätt portionsmängder för att undvika matsvinn, skriver tyska Hellofresh inför säsongen.
Att minska matsvinnet kräver lite eftertanke och planering – men gynnar både plånboken och miljön, påpekar Hellofreshs gastronomiska chef Nanna Elisabeth Vestergaard Kaldan, inför grillsäsongen.

”Att kämpa med sitt mästerverk vid grillen, för att sedan slänga stora delar av middagen är varken roligt eller produktivt. Dessutom är det dåligt för både ekonomin och miljön. Att fundera kring portionsmängder är ett enkelt recept på att lyckas med grillmiddagen”, säger Nanna Elisabeth Vestergaard Kaldan, gastronomisk chef på Hellofresh.

Läs mer om tipsen i magasinet, Butikstrender 5/2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil