Gymgrossisten lämnar Satsar i Eskilstuna

Foto Pressbild
HSNG Group, som äger Gymgrossisten med flera företag flyttar nu sin verksamhet från Trollhättan till ett nytt lager i Eskilstuna.

HSNG Group äger och driver Gymgrossisten, Bodystore och Fitness Market Nordic.
Nu lämnar man Trollhättan och flyttar sin verksamhet till Eskilstuna där ett nytt helautomatiserat lager väntar företagen.

– Vi vill förstärka vår position som Nordens största e-handelsaktör inom träning och hälsa. För att kunna fortsätta växa behöver vi modernisera och utöka vår logistikkapacitet, säger Johan Görgård som är vd för HSNG i en pressrelease.
– Tack vare den geografiska placeringen och en modernisering av vår logistiklösning kommer vi att kunna förbättra kundupplevelsen med snabbare leveranser.

Lagret är en investering på 120 miljoner kr. Det är färdigt i sommar och ska sedan tas i bruk steg för steg under andra halvan av 2023.
– Vårt nya lager kommer att ge oss möjlighet att accelerera både vårt miljömässiga hållbarhetsarbete och erbjuda en arbetsmiljö i framkant för våra medarbetare, säger Johan Görgård.

Ägarbolaget HSNG Group är i sin tur sedan 2018 ägt av Orkla.
2021 omsatte man 973 miljoner kr och redovisade då en förlust på 4,5 miljoner kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil