Han blir driftdirektör på City Gross

Michael Gustafsson | Foto Pressbild
Erfarne Michael Gustafsson tar över rollen som Driftdirektör på City Gross, med nästan 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och en imponerande bakgrund från olika ledande positioner.

Anders Wennerberg, VD på City Gross, välkomnar Michael Gustafsson och uttrycker sin glädje över att ha honom ombord.

Michael Gustafsson har en gedigen bakgrund inom dagligvaruhandeln. Med nästan två decenniers erfarenhet och olika roller inom företag som ICA och Hemköp, har han utvecklat en omfattande expertis inom branschen. Som ny Driftdirektör på City Gross kommer Michael att fokusera på att utveckla och förbättra kedjedriften för att bibehålla företagets konkurrenskraft på marknaden. Genom att använda sin erfarenhet och ledarskap kommer han att leda arbetet med att stärka City Gross position inom dagligvaruhandeln.

Strategi och Mål:
Han delar med sig av sin strategi för att möta dagens utmaningar och utnyttja de möjligheter som finns på marknaden. Genom att vara flexibel och innovativ kommer han att navigera företaget genom de snabbrörliga förändringarna i branschen och se till att City Gross fortsätter att vara en ledande aktör. Michael betonar vikten av samarbete och sammanhållning inom City Gross för att uppnå gemensamma mål. Genom att arbeta tillsammans som ett team kommer företaget att kunna ta sig an utmaningarna och möjligheterna på marknaden med framgång.

Tillträde och Framtidsutsikter:
Han ser fram emot sitt formella tillträde som Driftdirektör och delar sina framtidsutsikter på City Gross. Med sitt engagemang och sin kompetens är Michael redo att ta sig an de utmaningar som ligger framför och leda City Gross in i en framgångsrik framtid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil