Han blir driftdirektör på City Gross

Michael Gustafsson | Foto Pressbild
Erfarne Michael Gustafsson tar över rollen som Driftdirektör på City Gross, med nästan 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och en imponerande bakgrund från olika ledande positioner.

Anders Wennerberg, VD på City Gross, välkomnar Michael Gustafsson och uttrycker sin glädje över att ha honom ombord.

Michael Gustafsson har en gedigen bakgrund inom dagligvaruhandeln. Med nästan två decenniers erfarenhet och olika roller inom företag som ICA och Hemköp, har han utvecklat en omfattande expertis inom branschen. Som ny Driftdirektör på City Gross kommer Michael att fokusera på att utveckla och förbättra kedjedriften för att bibehålla företagets konkurrenskraft på marknaden. Genom att använda sin erfarenhet och ledarskap kommer han att leda arbetet med att stärka City Gross position inom dagligvaruhandeln.

Strategi och Mål:
Han delar med sig av sin strategi för att möta dagens utmaningar och utnyttja de möjligheter som finns på marknaden. Genom att vara flexibel och innovativ kommer han att navigera företaget genom de snabbrörliga förändringarna i branschen och se till att City Gross fortsätter att vara en ledande aktör. Michael betonar vikten av samarbete och sammanhållning inom City Gross för att uppnå gemensamma mål. Genom att arbeta tillsammans som ett team kommer företaget att kunna ta sig an utmaningarna och möjligheterna på marknaden med framgång.

Tillträde och Framtidsutsikter:
Han ser fram emot sitt formella tillträde som Driftdirektör och delar sina framtidsutsikter på City Gross. Med sitt engagemang och sin kompetens är Michael redo att ta sig an de utmaningar som ligger framför och leda City Gross in i en framgångsrik framtid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

440 miljoner kronor till Arlabönder

Arlabönder runt om i Sverige kommer att dela på en utdelning på cirka 440 miljoner kronor som en del av den efterlikvid som beslutades av Arlas högsta beslutande organ. Det totala beloppet för hela Arlas nordiska mjölkbönder är cirka 270 miljoner euro.

Ökar ersättningen till norrländska mjölkbönder

Från och med den 1 mars 2024 höjer Norrmejerier ersättningen för mjölkråvara med 30 öre. Beslutet välkomnas av både mjölkbönder och företagsledningen som ser det som ett nödvändigt steg med tanke på de utmaningar som mjölkbönderna i Norrland står inför.

Premiär för två nya Snabbgross Club

Den 29 februari slår Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp portarna för två nya butiker i det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, denna gång i Luleå och Västerås. Detta innebär att nu totalt nio butiker i Sverige erbjuder unika restaurangvaror och stora förpackningar till låga priser för både företags- och privatkunder.

Svenskt nej till CSDDD: En besvikelse

Idag stod det klart att EU-medlemsstaterna inte kunde enas om EU-direktivet om företags ansvar för mänskliga rättigheter och miljö, CSDDD. Vid mötet i COREPER blev det tydligt att det inte fanns någon majoritet bakom förslaget, och enligt uppgifter var Sverige det enda landet som planerade att rösta nej.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil