Hemköp bygger om sin Jakobergs-butik

Hemköp bygger om och moderniserar i Jakobsberg. | Foto: Pressbild
Hemköp ska bygga om och modernisera sin butik i Jakobsbergs centrum. Butiken håller öppet i tillfälliga lokaler under ombyggnadstiden.

Hemköp i Jakobsbergs centrum ska byggas om och moderniseras, och när den öppnar igen i ny version är den inte bara större utan har också fått nya entréer. 
Hemköp kommer att ha öppet under hela ombyggnadsperioden men husera temporärt i lokalen bredvid.

– Dagligvaror är en väldigt viktig del i vårt utbud och därför är det är jätteroligt att Hemköp väljer att satsa så stort här i vårt centrum, säger centrumchefen Marie Rytting.

Tanken är att ombyggnationen ska inledas i början av sommaren. Temporärt flyttar butiken över till grannlokalen som en så kallad pop up-butik. 
På så sätt kommer man att kunna ha verksamheten i gång mer eller mindre som vanligt under hela perioden. 
Målet är att öppna den nya Hemköp-butiken före årsskiftet och då är det med Hemköps nya koncept.

– Det blir en modern och inspirerande butik med fokus på matglädje, där matälskande kunder ska kunna ta del av Hemköps breda sortiment för såväl vardag som helg med färskvaror, delidisk och möjlighet till e-handel med click and collect, säger butikschefen Jesper Jangeborg.

Thomas Hässledal, etableringschef på Hemköp, berättar att butiken byggs med hög hållbarhetsstandard, med energieffektiv Led-belysning samt kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns.

– Trenden inom retail går mot ett alltmer blandat utbud. Människor i dag vill kunna göra alla sina vardagliga ärenden och inköp under ett tak. Det här speglar sig i hur vi jobbar med att utveckla våra köpcentrum genom att komplettera med olika typer av service, mat och dryck, säger Peter Brodd, affärsområdeschef på Citycon som äger och driver Jakobsbergs centrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil