Hemköp utvidgar leveransmöjligheter

Foto Pressbild
Hemköp utvidgar leveransmöjligheterna för e-handeln genom ett nytt samarbete med Boxxy och leverans av varor till skåp.

För att öka valmöjligheterna och flexibiliteten för kunderna inleder Hemköp och Boxxy nu ett samarbete där man erbjuder leverans av varor till skåp i flerfamiljshus. 

Inledningsvis gäller det en testperiod på sex månader där ett antal flerfamiljshus i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm nu får möjligheten att beställa varor från Hemköp för leverans till skåp i trapphuset.

I dagsläget erbjuder Hemköp e-handel via hemleverans och hämta i butik. Nu inför man ytterligare ett leveransalternativ, leverans till skåp i flerfamiljshus. 
Fördelen är att kunden har möjligheten att få sina varor levererade till sitt bostadshus utan att behöva vara hemma för att ta emot varorna. Då varorna placeras i skåp som hanterar både kylda och frysta varor får kunden en ökad flexibilitet, menar Hemköp.

 – Vi utvärderar hela tiden hur vi kan göra köpprocessen ännu smidigare för våra kunder. Det här är ett smidigt sätt för kunder som föredrar hemleverans men som inte vill passa en specifik tid, säger Fabiola Wikström, e-handelschef hos Hemköp. 

Boxxy har utvecklat ett leveransskåp där de boende inte behöver vänta hemma för att möta upp chauffören eller ha koll på telefonen när leveransen ska ske. 
Istället levereras varorna direkt till det låsta Boxxy-skåpet där varorna förvaras kylda till dess att den boende hämtar ut dem med hjälp av appen.Testperioden pågår under sex månader och om testet faller väl ut kommer man se över möjligheten att införa detta leveransalternativ i fler områden framöver.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil