Ica-banken höjer sparräntan på nytt

Marie Halling, vd för Ica-banken | Foto Pressbild
Efter Riksbankens senaste räntebesked meddelar Ica-banken att man höjer räntan på sitt sparkonto med 0,5 procent till 1,35 procent.

I en tid med fortsatt hög inflation och osäkerhet i omvärlden söker sig många till säkrare sparformer, skriver Ica-banken och meddelar att man nu höjer räntan på sparkonto för privatkunder med 0,5 procent.
Den nya räntan blir 1,35 procent och träder i kraft 5 december.

– Vi märker att våra kunder i större utsträckning än tidigare efterfrågar ett tryggt sparande där de inte behöver låsa in sina pengar, utan har dem tillgängliga närhelst de behöver dem. Då vill vi självklart erbjuda dem en bra ränta på sparkontot, säger Marie Halling, vd för Ica-banken.

Hon tillägger att sparandet är en av många viktiga delar i kundernas ekonomi.
– Vardagsekonomin är så mycket mer än sparkonto. Därför arbetar vi med att vidareutveckla vårt helhetserbjudande, så att vi fortsätter vara ett bra och konkurrenskraftigt val för våra kunder, avslutar Marie Halling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil