ICA-banken kopplar ränta till betalkorten

”Vi gör en rad satsningar för att våra kunder ska kunna handla mer prisvärt”, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. | Foto: Pressbild Ica
Ränta på hushållskassan blir det när Ica-banken nu meddelar att man inför ränta kopplad till sina betalkort.

Från och med 1 februari inför Ica-banken 2,25 procent ränta på konton kopplade till alla betalkort, inklusive det rosa betalkortet. 
Det innebär att nära 1,8 miljoner kunder med något av Ica-bankens betalkort kan få ränta på sina pengar samtidigt som de fortsatt får stammispoäng när man handlar i butiker och på Apotek hjärtat.  

−Ica-banken har precis som hela Ica fullt fokus på att stötta vardagsekonomin för kunderna nu när det ekonomiska läget är pressat. Det handlar om allt från bolån till sparande och försäkringar. Genom att vi nu också inför ränta kopplat till Ica-bankens betalkort visar vi konkret hur bredden i vårt erbjudande kan hjälpa kundernas hela hushållsekonomi, säger Marie Halling, vd för Ica-banken.  −Vi gör nu en rad satsningar på både kort och lång sikt för att göra det enklare för våra kunder att handla mer prisvärt. Det handlar exempelvis om breda priskampanjer på vardagsmat, att det verkligen ska löna sig att vara stammis och att växa sortimentet av prisvärda varor. Ica-bankens ränta på de konton som många av våra kunder använder som hushållskassa stärker den satsningen, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil