ICA-banken kopplar ränta till betalkorten

”Vi gör en rad satsningar för att våra kunder ska kunna handla mer prisvärt”, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige. | Foto: Pressbild Ica
Ränta på hushållskassan blir det när Ica-banken nu meddelar att man inför ränta kopplad till sina betalkort.

Från och med 1 februari inför Ica-banken 2,25 procent ränta på konton kopplade till alla betalkort, inklusive det rosa betalkortet. 
Det innebär att nära 1,8 miljoner kunder med något av Ica-bankens betalkort kan få ränta på sina pengar samtidigt som de fortsatt får stammispoäng när man handlar i butiker och på Apotek hjärtat.  

−Ica-banken har precis som hela Ica fullt fokus på att stötta vardagsekonomin för kunderna nu när det ekonomiska läget är pressat. Det handlar om allt från bolån till sparande och försäkringar. Genom att vi nu också inför ränta kopplat till Ica-bankens betalkort visar vi konkret hur bredden i vårt erbjudande kan hjälpa kundernas hela hushållsekonomi, säger Marie Halling, vd för Ica-banken.  −Vi gör nu en rad satsningar på både kort och lång sikt för att göra det enklare för våra kunder att handla mer prisvärt. Det handlar exempelvis om breda priskampanjer på vardagsmat, att det verkligen ska löna sig att vara stammis och att växa sortimentet av prisvärda varor. Ica-bankens ränta på de konton som många av våra kunder använder som hushållskassa stärker den satsningen, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil