Ica-banken satsar på ökad juridisk tjänst

Juridisk rådgivning, nu på Ica-banken | Foto: Andrey Popov
Ica-banken vill satsa mer på juridisk rådgivning till sina kunder och har för den saken ingått ett avtal med Lexly för att bredda sitt kunderbjudande.

Ica-banken har ingått ett avtal med Lexly som tillhandahåller juridiska tjänster och rådgivning för privatpersoner och företag. 
Samarbetet innebär en ännu tryggare och enklare vardag för Ica-bankens kunder genom tillgång till en digital juridisk tjänst anpassad för alla privatekonomiska situationer, anser företaget i en pressrelease.Det nya samarbetet med Lexly innebär att Ica-bankens kunder kan få tillgång till kostnadsfria eller rabatterade juridiska tjänster. 
Med fasta priser på de vanligaste tjänsterna sänks också trösklarna för att våga ta hjälp, menar banken.

Ekonomi och juridik hänger ofta ihop och många frågor är känsliga och lätta att skjuta upp när allt är som det ska. Förutom att kunna stötta kunder när något oförutsett sker vill vi hjälpa till att förebygga tuffa situationer som kan uppstå, anser Pia Widell Cordén som är chef för varumärke och kommunikation hos banken.

– Samarbetet med Lexly är en viktig pusselbit i vår strävan efter att vara mer än bara en bank när livet ställs på ända, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil