”Inflationen hotet för investerare 2022”

”Inflationen hotet för investerare 2022”
Foto: Mostphotos

Amerikanska CNBC har gjort en undersökning bland 400 investerare där de säger sig se inflationen som det största hotet kring investeringar 2022.

CNBC har frågat 400 investerare, strateger och förvaltare, om hur de ser på situationen inför ekonomiåret 2022.
Det visar sig att dessa ser inflationen som det största hotet under året men att de fortsätter se aktier som den bästa investeringen, om än med lägre avkastning under det nya året.

Över hälften ser inflationen som det största hotet mot investeringar och 30 procent ser negativt på att USA:s riksbank Federal Reserve kan höja räntorna vid fel tillfällen, samtidigt som 17 procent var oroade av den ekonomiska effekten av pandemin.

– Även om inflationen är ett bekymmer gör den samtidigt aktier till det mest övertygande valet bland stora investeringar, säger Tony de Spirito, investeringschef på Blackrock i en kommentar och tillägger;
– Enskilda företag kommer att klara sig på olika sätt, vilket understryker vikten av att ha olika strategier för olika aktier.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.