Interflora öppnar också obemannat

Foto Pressbild
Stockholm och Lidköping blir först med obemannade blombutiker när Interflora satsar på att utveckla sitt butikskoncept med Lifvs tekniska plattform.

Interfloras kunder i Stockholm och Lidköping kommer alltså att kunna köpa blommor och annat även när butikerna normalt är stängda.
Det gör man genom att nyttja den tekniska plattform som obemannade dagligvarukedjan Lifvs utvecklat.

– Detta innebär många fördelar för både butiken, och för konsumenten som enkelt öppnar, scannar varor och betalar via en app i mobilen, skriver kedjan i ett pressmeddelande.
– Äntligen kan vi hjälpa butikerna att skapa en mer hållbar arbetssituation samtidigt som vi erbjuder kunderna blommor när de själva har som störst behov av dem. Det är win-win för alla parter, säger Nina Lindvall, vd för Interflora.

De två första butikerna som ska testa obemannat blir Interflora Melanders blommor i Stockholm samt Interflora Johannebergs blomsterhandel i Lidköping.
På sikt ska fler butiker inom kedjan erbjuda tjänsten, är förhoppningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil