Interflora öppnar också obemannat

Foto Pressbild
Stockholm och Lidköping blir först med obemannade blombutiker när Interflora satsar på att utveckla sitt butikskoncept med Lifvs tekniska plattform.

Interfloras kunder i Stockholm och Lidköping kommer alltså att kunna köpa blommor och annat även när butikerna normalt är stängda.
Det gör man genom att nyttja den tekniska plattform som obemannade dagligvarukedjan Lifvs utvecklat.

– Detta innebär många fördelar för både butiken, och för konsumenten som enkelt öppnar, scannar varor och betalar via en app i mobilen, skriver kedjan i ett pressmeddelande.
– Äntligen kan vi hjälpa butikerna att skapa en mer hållbar arbetssituation samtidigt som vi erbjuder kunderna blommor när de själva har som störst behov av dem. Det är win-win för alla parter, säger Nina Lindvall, vd för Interflora.

De två första butikerna som ska testa obemannat blir Interflora Melanders blommor i Stockholm samt Interflora Johannebergs blomsterhandel i Lidköping.
På sikt ska fler butiker inom kedjan erbjuda tjänsten, är förhoppningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil