Italien på din måndag

Foto Pressbild
Mutti’s nyhet Pastasås med Grillade grönsaker föddes ur en kärlek för matlagning och önskan om att servera våra nära och kära det allra bästa. Därför innehåller den 100 % italienska tomater, noggrant utvalda grönsaker och IGP-klassad tropealök som ger såsen dess underbara sötma.

Tillreda äkta italiensk pasta på 10 minuter genom att följa dessa enkla tips:

  1. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull och salta väl. Pastavatten ska vara lika salt som havet. Använd minst en matsked finkornigt salt eller “sale grosso” (stora saltkorn) för varje 100 g pasta. Tillsätt saltet först när vattnet kokar. Om du tillsätter salt för tidigt kommer kokningen av vattnet att fördröjas.
  2. När vattnet kokar är det dags att tillsätta pastan. Låt den koka enligt koktiden på förpackningen för att säkerställa att den blir perfekt al dente. Kom ihåg att röra om några gånger under kokningen, ända ner till botten, för att pastan inte ska fastna och klibba.
  3. Värm den Pastasåsen med Grillade grönsaker i en djup stekpanna och använd en hålslev för att lägga pastan i pannan för de sista två minuternas kokning. På så sätt tar pastan upp smaken från såsen och blir extra god.
  4. Riv en generös mängd parmesanost över pastan eller toppa med en halv burrata – smaka av och njut av en äkta italiensk pastaupplevelse!

Rek. Butikspris 39,90 kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil